Prettig ademhalen tijdens het sporten. Het lijkt misschien vanzelfsprekend. Toch is niets minder waar. De meeste mensen ademen tijdens het sporten te snel, te hoog of juist te oppervlakkig. De ademhaling is dan lastig onder controle te houden. Velen raken buiten adem en zijn benauwd. Deze manier van ademhalen staat niet alleen sportieve prestaties en sportplezier in de weg, ook zorgt het ervoor dat je minder goed kan herstellen.

Met Yogability kun je je ademhalingsspieren versterken, meer ruimte creëren in je borst, spanningen verwijderen en je ademhaling verbeteren. Dit doen we onder meer door continu een goede en ontspannen ademhaling toe te passen, waarbij we gebruik maken van het middenrif. Door een betere ademhaling haal je meer rendement uit je prestaties. Je vermoeidheid wordt bovendien uitgesteld.

Verder lezen: