Outdoor yoga voor onderzoek naar spierziekten bij kinderen

Zondag 29 september 2019 zet yogaconcept Yogability zich samen met yogaschool Room4Yoga uit Velp in voor stichting Spieren voor Spieren. Tijdens deze dag organiseren de twee partijen een outdoor yogales in Sonsbeekpark Arnhem. Deelname is kosteloos, maar het staat eenieder vrij om een donatie te doen. 

De aanvang van de yogales is om 11.15 uur. Vanaf 11.05 uur verzamelen we bij de hoofdingang van het park, aan de Zijpendaalseweg. Het is raadzaam om een matje of grote handdoek mee te nemen. De gehele opbrengst gaat naar Spieren voor Spieren, een organisatie die geld inzamelt voor onderzoek naar spierziekten bij kinderen. 

Ieder jaar vindt de Spieren voor Spieren Dag plaats. Vele sportieve acties worden die dag door onder andere sportclubs, bedrijven en sportieve individuen georganiseerd. De donaties worden besteed aan onderzoek en aan diagnostiek, behandeling en zorg in onder meer het Spieren voor Spieren Kindercentrum in Utrecht. 

Toe aan ontspanning?

Ga mee op retraite en geniet van zon, rust en heerlijk eten