Yoga boek

In het najaar van 2019 komt het allereerste yoga boek van Yogability uit. Het yoga boek is hét standaardwerk voor iedereen die met behulp van yoga fysiek en mentaal fit wil worden. In het boek staan onder meer ademhalings-, balans- en krachtoefeningen. Maar ook tips en tricks die de lichaamshouding en flexibiliteit verbeteren, evenals achtergrondverhalen.

Het yoga boek is het logische gevolg van het pad dat Sebastiaan en Evelien afgelopen jaren hebben bewandeld. In die jaren deden zij bijzondere ervaringen op. Een reis naar India bijvoorbeeld. De bakermat van yoga. Alwaar zij kennismaakten met de klassieke yogafilosofie. En weken doorbrachten in een traditionele yogaschool.

In het boek deelt het yogakoppel graag hun persoonlijke inzichten van de afgelopen jaren met jou. Het boek is geschreven vanuit hun eigen ervaringen met yoga in combinatie met sport en beweging. Beiden hebben namelijk sporten beoefend, zoals CrossFit. Naast hun eigen verhaal willen Sebastiaan en Evelien ook graag de basiselementen uit de traditionele yoga toelichten in het boek over yoga.

Bestel jouw boek over yoga!

Kortom, of je nu op zoek bent naar een yin yoga-boek, een hatha yoga boek of een boek gerelateerd aan yoga en fitness, het Yogability boek is iets voor jou. Zet je nu alvast op onze wachtlijst en je wordt geïnformeerd zodra het boek over yoga wordt gepubliceerd. Het naslagwerk wordt ook verkrijgbaar via kanalen als Bol.com, Bruna en meer. Het boek wordt uitgegeven door Nederhoed Tekst & Communicatie.

Laat je e-mailadres achter: