Portret van Sebastiaan Nederhoed op NPO2

Naast oprichter van het functionele yogaconcept Yogability en auteur van het boek ‘Functional Yoga’ is Sebastiaan Nederhoed ook yogadocent en militair. Televisieprogramma Iedereen Verlicht, dat wordt uitgezonden op NPO2, volgde hem en maakte een reportage. Ze bezochten onder andere de kazerne waar yogalessen worden gegeven aan militairen.

Lees ook: Militair Sebastiaan schrijft boek over functional yoga


Over Iedereen Verlicht
In Iedereen Verlicht worden persoonlijke verhalen verteld van mensen die zich, vaak geïnspireerd door het Hindoeïsme, bezig houden met het verbeteren van zichzelf of de wereld. Presentator Narsingh Balwantsingh rijdt in zijn TukTuk heel Nederland door, op zoek naar deze verhalen.

Bekijk de aflevering op YouTube:

Leer mediteren onder leiding van Sebastiaan:

Misschien ook leuk: