Sorry, we kunnen de pagina niet vinden...
Maar kijk even hieronder. Misschien staat het onderwerp dat je zoekt ertussen.

Word Yogability Trainer

Leer professioneel coachen op het vlak van mindset, movement en breathwork. Word Yogability-instructeur. Voor een fysiek en mentaal fitter leven! Nog een paar plekken vrij.

Ook interessant:

6 oefeningen voor de perfecte split of spreidzit Of […]
Tips en oefeningen om je HRV te verbeteren Hartslagvariabiliteit […]
Wat is mediteren: tips en oefeningen Steeds meer mensen […]

Boek: Functional Yoga:
fysiek & mentaal fit

Wil jij je fitter voelen, zowel mentaal als fysiek? Ontdek hoe je door yoga functioneel in te zetten meer uit je dagelijkse activiteiten haalt. En tegelijkertijd mobieler en flexibeler wordt. Bestel het 'Functional Yoga: fysiek en mentaal fit'. Het boek is in Nederland en België verkrijgbaar.

Inhoud van het yogaboek

Dit rijk geïllustreerde boek is er niet alleen voor mensen die leniger willen worden. Ook als je beter wilt slapen of ademhalen, of jezelf energieker wilt voelen, is dit boek over functional yoga iets voor jou. In het boek vind je meer dan 180 (ademhalings)oefeningen, houdingen, variaties, tests, stretchroutines en meer.

Over de auteurs

Evelien (ondernemer) en Sebastiaan (militair) hebben Yogability opgericht. Een nieuw functioneel, niet-zweverig concept dat gebruik maakt van eeuwenoude technieken, verpakt in een modern jasje. Tijdens een reis in India raakten zij gefascineerd door de positieve effecten die yoga heeft op zowel lichaam als geest. 

Populair

Nieuws
Shop
Academy

Contact opnemen

Heb je vragen of interesse in een samenwerking?