Het praktische yogaboek

Militair en yogadocent Sebastiaan en zijn vrouw Evelien (schrijfster) ontdekten in India het positieve effect van yoga op lichaam en geest. Terug in Nederland maakten zij de vertaalslag naar het praktische yogaboek ‘Functional Yoga: fysiek en mentaal fit’. Een boek met meer dan 180 oefeningen, houdingen en variaties.

Praktisch en duidelijk verwoord

Van ademhalingsoefeningen tot houdingen en oefeningen voor meer mobiliteit. In het boek over yoga vind je meer dan 180 oefeningen, houdingen, variaties en voorbeeld-flows.

Handig stappenplan

Voor iedereen die op een no-nonsense wijze meer te weten wil komen over yoga. Het boek bevat stapsgewijze handleidingen geïllustreerd met mooie foto’s.

Fysiek en mentaal fit

Het boek is voor iedereen: yogabeginners, gevorderden, mensen die sporten, maar ook niet-sporters. Het boek draagt bij aan een vitaler leven. 

Boek: voor wie met yoga afvallen wil

Ontdek hét boek over yoga

Achtergrondverhalen, stappenplannen, oefeningen en elementen uit de klassieke yogafilosofie op praktische wijze verwoord.

Het boek is hét cadeau aan jezelf of aan een ander. Voor een fysiek en mentaal fitter leven. Evelien en Sebastiaan hebben samen Yogability opgericht: een uniek concept dat functional yoga en mobilitytraining combineert.


Het yogaboek in cijfers

‘Functional Yoga: fysiek en mentaal fit’ is een hardcover. Het ISBN-nummer is 9789090324487. Maar er zijn meer cijfers over het boek te vermelden:

Oefeningen en variaties
0
Bladzijden
0
Foto’s
0
Woorden
0

Testimonials

Dit zeggen mensen over Functional Yoga: fysiek en mentaal fit

Bailey74

Ik was tot op heden nog niet erg bekend met dit onderwerp en vindt dat dit boek heel helder en duidelijk beschrijft, wat yoga is en hoe het kan bijdragen tot verbetering van de mentale en fysieke fitheid. De oefeningen worden goed verduidelijkt door alle afbeeldingen. Tot slot vind ik de persoonlijke ervaringen die beschreven worden een welkome noot.

Lia

Een schat aan nieuwe inzichten, van hoe je met functional yoga je beter je in je vel kunt voelen tot en met oefeningen voor kracht, mobiliteit en flexibiliteit. Maar ook handige stappen voor een gezonde ademhaling en meditatie-oefeningen. Dit boek is uniek in zijn soort omdat het ook de relatie legt tussen sport en beweging. Ik heb veel yogaboeken gelezen maar niet zoiets als dit boek. Complimenten!

SanderGroe

Mooi boek met stevige harde kaft. Kan tegen een stootje en dat is handig als ik zelf de oefeningen doe op mijn matje. Mooi dik papier en duidelijke foto’s. bovendien staan er veel foto’s in met stap voor stap uitleg. Bepaalde oefeningen en houdingen plus de diepgang over ademhaling ben ik nog nergens anders tegengekomen. Dus Functional Yoga is zeker vernieuwend! Ook de flows achteraan in het boek zijn erg handig. Een mooi en praktisch boek. Bij andere Yogaboeken die ik heb gekocht raakte ik snel de weg kwijt in allerlei Filosofische beschrijvingen. Daar ben ik niet naar op zoek en dat heb ik met dit boek gevonden. Simpel, duidelijk en down to earth