Onze wens om een Yogability Retreat te organiseren is gerealiseerd. En hoe! Met een groep van acht personen reisden we begin februari af naar het zonnige Portugese eiland Madeira waar we verbleven in een prachtige luxe villa. Een uitgebreid programma met yoga, wandeltochten en hikes stond voor de gasten klaar. Een kok assisteerde ons door gerechten te serveren met kersverse ingrediënten en lokale delicatessen.

Retreat: yoga en wandelen

Tijdens de retreat konden de deelnemers onder andere sessies en workshops volgen over ademhaling en meditatie. Gedurende de week werd een aantal deelnemers op persoonlijk vlak gecoacht. Er vond een mindfulnesswandeling plaats met na afloop een meditatie. Maar ook een bergtophike op bijna 2.000 meter hoogte met sensationele vergezichten. Bovendien deden we Yogability in een betoverend park dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat, terwijl de vogels toekeken. 

Retreat Yourself

Naast het Yogability-programma was er tijdens de retreat voldoende ruimte en tijd waarin de deelnemers zich konden terugtrekken. Zo stond er optioneel ‘dolfijnen spotten’ in het rooster. Ook sporten in onze eigen gym, poolen in de spelruimte en zwemmen in het verwarmde privézwembad behoorden tot de mogelijkheden.

Kortom, het was een zeer geslaagde retreat in Portugal en er heerste een geweldige energie en harmonie in de groep. De gasten gingen tevreden, ontspannen en uitgerust naar huis. Wil je zelf een Yogability Retreat ervaren? Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief. Laat hieronder jouw e-mailadres achter.

‘Een heerlijk ontspannen retreat met heel fijne mensen op een fantastische plek’

Deborah

YOGABILITY TRAINER WORDEN?

Meld je aan voor de nieuwsbrief:

This is a success preview text.

This is a error preview text.