Aan het trainen voor een wedstrijd? Of op zoek naar een goede stretchroutine? Yogability helpt je om een betere atleet te worden. Maar ook als niet-sporter kun je dankzij Yogability fysiek en mentaal fitter worden.

Yogability is geschikt voor sporters op alle niveaus. Van topatleet tot amateur. Van golf, rugby en CrossFit tot fitness, voetbal en tennis. Niet alleen word je met Yogability flexibeler, ook werk je aan mobiliteit en niet te vergeten: je mindset. Daarnaast is balans een belangrijke pijler binnen het Yogability-concept.

Yogability leert je om lichaamsbewust te worden. Hierdoor kun je bijvoorbeeld effectiever omgaan met stressvolle situaties. Of makkelijker grenzen stellen. Een beter lichaamsbewustzijn zorgt ervoor dat je specifieke spieren beter aanspreekt. Een sporter kan daardoor bewegingen efficiënter uitvoeren. Zo verminder je de kans op blessures en verbruik je minder energie. Een hoger lichaamsbewustzijn leidt bovendien tot een verbeterde lichaamshouding. Je bent je ervan bewust als een houding oncomfortabel is en het lichaam onnodig belast. Dit alles stelt je in staat om vitaler te worden: je krijgt meer energie, motivatie en wilskracht.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?