Op deze pagina vind je allerlei boeken op het vlak van Mind, Movement en Breathwork. Scroll naar beneden en klik op het boek waarover jij meer wilt weten.

Boeken Breathwork

Het nieuwe ademen

Start vandaag met ademen

Ontdek de kracht van ademen

Adem minder, genees jezelf

Vind rust in ademen

Blijven ademen

Leef gezond, adem rustig

Breathe to heal

De adem, bron van ontspanning en vitaliteit

Boeken Movement

Becoming a supple leopard

Functional Yoga

Anatomie en fysiologie

Yoga anatomie

Rebuilding Milo

First, rich froning

Krachttraining

Squat bible

Hatha Yoga

Boeken Mind

Triggers

Een compleet nieuw brein

Play

Mindgym

Boven de lijn

De edele kunst van not giving a f*ck

Boek: Functional Yoga:
fysiek & mentaal fit

Wil jij je fitter voelen, zowel mentaal als fysiek? Ontdek hoe je door yoga functioneel in te zetten meer uit je dagelijkse activiteiten haalt. En tegelijkertijd mobieler en flexibeler wordt. Bestel het ‘Functional Yoga: fysiek en mentaal fit’. Het boek is in Nederland en België verkrijgbaar.

Inhoud van het yogaboek

Dit rijk geïllustreerde boek is er niet alleen voor mensen die leniger willen worden. Ook als je beter wilt slapen of ademhalen, of jezelf energieker wilt voelen, is dit boek over functional yoga iets voor jou. In het boek vind je meer dan 180 (ademhalings)oefeningen, houdingen, variaties, tests, stretchroutines en meer.

Over de auteurs

Evelien (ondernemer) en Sebastiaan (militair) hebben Yogability opgericht. Een nieuw functioneel, niet-zweverig concept dat gebruik maakt van eeuwenoude technieken, verpakt in een modern jasje. Tijdens een reis in India raakten zij gefascineerd door de positieve effecten die yoga heeft op zowel lichaam als geest.