Boek je IJsbad Xperience bij jou op locatie.

Vanaf 8 personen

Zowel de IJsbad Xperience Basic als de IJsbad Xperience XL is geschikt voor teambuilding, als vrijgezellenfeest, workshop voor sporters of als bedrijfsuitje. Boek de Xpiernce bij jou op locatie, in geheel Nederland!

Yogability-instructeur demonstreertBreathwork

IJsbad Workshop boeken?

Bekijk de IJsbad Xperience Basic of de IJsbad Xperience XL. Klik op de Xperience om er meer over te lezen.

IJsbad Xperience XL | Stoppen waar anderen doorgaan

Militair en Yogability-oprichter Sebastiaan neemt je gedurende een dag mee in de wereld van mind, movement en breathwork met als uitdagende afsluiter een ijsbad. Ontdek welke invloed mind, movement en breathwork op elkaar hebben. Leer meer over mentale weerstand en technieken waardoor je je mentale weerbaarheid kunt vergroten en beter met stress kunt omgaan. Je ontdekt niet alleen de positieve effecten van kou op het menselijke lichaam. Ook leer je de theorie achter de werking van je ademhaling kennen en krijg je tips over hoe je hier bewust invloed op kunt uitoefenen.

In een Yogability Recovery-sessie onder leiding van Sebastiaan leer je verder je ademhaling te koppelen aan je beweging. Ook word je je bewust van eventuele weerstand in je lichaam en hoe je daar met behulp van je ademhaling doorheen kunt ademen. Daarnaast leer je ademhalingstechnieken die je direct kunt inzetten, zoals Tactical Combat Breathing. Leer op de juiste momenten terug te schakelen. Ontvang tips en tools die je direct kunt toepassen tijdens bijvoorbeeld je werk en in privésituaties.

Ontdek tenslotte hoe je je ademhaling kan inzetten als tool tijdens ijsbaden, koude douches en stresssituaties. Als afsluiter neem je de uitdaging aan: het nemen van een ijsbad.

Maximaal 15 deelnemers, vanaf € 189 per persoon

Voorbeeld programma*
09.30 uur Opening en introductie
10.00 uur Training Mindset
11.00 uur Yogability Recovery
12.00 uur Pauze
12.30 uur Training Breathwork
15.00 uur IJsbad Xperience
16.00 uur Afsluiting

*Afhankelijk van doelstellingen kan het thema van de IJsbad Xperience XL worden aangepast. Denk aan: omgaan met weerstand, stressreductie, visualisatie of werken aan een positieve mindset.

IJsbad Xperience Basic | Comfortabel zijn met het oncomfortabele

Leer in twee uur meer over de positieve effecten van kou op het menselijke lichaam onder leiding van militair en Yogability-oprichter Sebastiaan. Ontdek hoe je je ademhaling kan inzetten als tool tijdens ijsbaden, koude douches en stresssituaties. Als afsluiter neem je de uitdaging aan: het nemen van een ijskoud ijsbad.

Maximaal 15 deelnemers, vanaf € 99 per persoon

Boek een IJsbad Workshop