PERSOONLIJKE AANDACHT

Voor maximale persoonlijke groei: de basis voor een stap vooruit

VERNIEUWEND

Uniek concept waarbij traditionele methoden en moderne technieken op praktische wijze worden gecombineerd

PRAKTIJKGERICHT

Technieken, houdingen en oefeningen die direct in de praktijk kunnen worden gebracht

GROEI

Laat je inspireren en motiveren. Ontdek nieuwe mogelijkheden waardoor jij meer uit je leven en dat van cliënten haalt

Ontdek ons actuele aanbod van opleidingen en (online) workshops:

Ontdek de voordelen van mobiliteitstraining, geïntegreerd in een uniek concept: Yogability. Voor PT’ers, CrossFit-instructeurs, coaches, fitnesstrainers, atleten, maar ook mensen die meer uit het leven of beweging willen halen.

Onze Level 1-opleiding, maar dan helemaal online. Zodat jij op je eigen tempo, 24/7 en waar je ook bent de opleiding kunt volgen. Leer meer over mind, movement en breathwork. Maar ook mobility, stability en didactiek.

Vergroot je bewustzijn, word meer ontspannen, ontwikkel meer focus en wilskracht met meditatie. Ook kun je door meditatie beter slapen en verbeter je je geheugen. In 10 lessen neemt militair en Yogability-founder Sebastiaan je mee in de wereld van meditatie.

Wat is het verschil tussen mobiliseren en mobiliteitstraining? Welke invloed heeft ademhaling op spiertonus? Welke oefeningen kun je doen om mobiliteit en stabiliteit te ontwikkelen? Ontdek het tijdens een in-house workshop.

Testimonials Yogability Academy

Dit is wat onze studenten zeggen over Yogability Level 1:

Ik heb ontzettend veel geleerd met een mooie vertaalslag naar bijvoorbeeld de oefeningen uit functional training/CrossFit. De opleiding omvat zoveel meer dan alleen houdingen; ook o.a. ademhaling, mindset, focus komen terug. Heel veel zin om hier als instructeur mee aan de slag te gaan! Zowel voor de groep, als tijdens individuele training/coaching.

Ik werk als personal trainer, yoga docente en ik ben actief in de crossfitwereld. Ik was op zoek naar verbinding tussen Crossfit en yoga. Deze praktische en functionele opleiding heeft mij absoluut op weg geholpen. Mijn verwachtingen zijn waargemaakt! Evelien en Sebastiaan, bedankt!!

Meld je aan voor de nieuwsbrief:

This is a success preview text.

This is a error preview text.

Laatste nieuws Yogability

Hoe voer je houdingen correct uit? Wat is het effect van breathwork op lichaam en geest? Wat is mobilitytraining? En wat is het verschil tussen flexibiliteit en mobiliteit? Dit en meer vind je op onze pagina Nieuws!

Onderzoek wijst uit: mindfulness verbetert slaapkwaliteit Je slaap verbeteren met pillen en […]
Voldoende slaap belangrijk voor spiergroei De mind-muscle-connectie ken je misschien al. Maar […]
Ontdek de menselijke anatomie: boekentips Of je nu fitnessinstructeur bent, yogadocent of […]