Het team achter Yogability

Yogability richt zich op bewegingen om flexibiliteit, mobiliteit, spierkracht en het lichaamsbewustzijn te vergroten. De naam Yogability is samengesteld uit de woorden ‘yoga’, ‘mobility’ en ‘abilities’. Yogability is een concept van Sebastiaan en Evelien Nederhoed. Zij hebben in India – de bakermat van yoga – hun yoga-instructeursdiploma behaald. Samen schreven zij het boek ‘ Functional Yoga: fysiek en mentaal fit

Sebastiaan Nederhoed

Sebastiaan is militair en aangesloten bij Yoga Netwerk Defensie. Hij verzorgt op verschillende Nederlandse kazernes yogalessen aan militairen. Daarnaast is hij gespecialiseerd in mindfulness en ademhalingstechnieken. Ook heeft hij een tweetal (internationale) opleidingen tot vitaliteitscoach en mobiliteitstrainer gevolgd, en een specialisatie ‘yoga voor mensen met rugproblemen’ en ‘yoga voor mensen met PTSS’.

Evelien Nederhoed

Evelien is sinds haar 21e zelfstandig ondernemer. Ook zij verzorgt Yogability-lessen en workshops. Naast een yoga-instructeursdiploma is ze in het bezit van meerdere fitnessinstructeursdiploma’s.
Unieke mix van functional yoga en mobility

Gezamenlijk hebben Evelien en Sebastiaan Yogability opgezet. Een functioneel yogaconcept gecombineerd met mobilitytraining, dat je helpt mentale en fysieke prestaties te verbeteren. Ademhalingstechnieken zorgen er op hun beurt voor dat je ademhalingsspieren, waaronder je diafragma, versterken. Zo kun je makkelijker en dieper ademhalen. Het resultaat? Minder stress, meer energie, ontspanning en concentratie, én een verbeterde focus. In jouw dagelijkse leven, maar ook tijdens sport en beweging.Jouw yogareis

Relax, enjoy
and retreat yourself.

Ga met Sebastiaan en Evelien mee op retreat.

Kom dicht bij huis tot jezelf met functional yoga. Of kom uit je comfortzone en ga met ons mee naar een sprookjesachtige locatie. Geef jezelf een retreat in Nederland, Spanje of Portugal cadeau. Ontmoet gelijkgestemden en neem deel aan life-changing workshops op het vlak van yoga, ademhaling, mindfulness, meditatie en meer.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?