Het team achter Yogability

Yogability richt zich op bewegingen om flexibiliteit, mobiliteit, spierkracht en het lichaamsbewustzijn te vergroten. De naam Yogability is samengesteld uit de woorden ‘yoga’, ‘mobility’ en ‘abilities’. Yogability is een concept van Sebastiaan en Evelien Nederhoed. Zij hebben in India – de bakermat van yoga – hun yogainstructeursdiploma behaald.

Sebastiaan

Sebastiaan is militair en aangesloten bij Yoga Netwerk Defensie. Hij verzorgt op verschillende Nederlandse kazernes yogalessen aan militairen. Daarnaast is hij gespecialiseerd in mindfulness en ademhalingstechnieken. Ook heeft hij een opleiding tot vitaliteitscoach en mobiliteitstrainer gevolgd, en een specialisatie ‘yoga voor mensen met rugproblemen’. Momenteel is hij bezig met een opleiding ‘yoga voor PTSS’.

Evelien

Evelien is sinds haar 21e zelfstandig ondernemer. Ook zij verzorgt Yogability-lessen. Naast een yoga-instructeursdiploma is ze in het bezit van meerdere fitnessinstructeursdiploma’s. Op dit moment volgt Evelien ook een internationale opleiding tot zwangerschapsyogadocent.

Uniek yogaconcept

Gezamenlijk hebben Evelien en Sebastiaan Yogability opgezet. Een yogaconcept dat je helpt mentale en fysieke prestaties te verbeteren. Ademhalingstechnieken zorgen er op hun beurt voor dat je ademhalingsspieren, waaronder je diafragma, versterken. Zo kun je makkelijker en dieper ademhalen. Het resultaat? Minder stress, meer energie, ontspanning en concentratie, én een verbeterde focus. In jouw dagelijkse leven, maar ook tijdens sport en beweging.

Persoonlijk kennismaken? Maak vandaag nog een afspraak