Team

Yogability® richt zich op bewegingen om flexibiliteit, mobiliteit, spierkracht en het lichaamsbewustzijn te vergroten. De naam Yogability is samengesteld uit de woorden ‘yoga’, ‘mobility’ en ‘abilities’. Yogability is een concept van Sebastiaan en Evelien Nederhoed. Zij hebben in India – de bakermat van yoga – hun yogainstructeursdiploma behaald. Het concept is ontstaan doordat zowel Evelien als Sebastiaan bepaalde aspecten misten bij CrossFit.

Sebastiaan is aangesloten bij Yoga Netwerk Defensie. Hij verzorgt op verschillende Nederlandse kazernes yogalessen aan militairen. Daarnaast is hij gespecialiseerd in mindfulness, coaching en ademhalingstechnieken. Evelien verzorgt ook yogalessen. Naast een yogainstructeursdiploma is ze in het bezit van diverse fitnessinstructeursdiploma’s.

Gezamenlijk hebben Evelien en Sebastiaan Yogability opgezet. Een yogaconcept dat je helpt mentale en fysieke prestaties te verbeteren. Ademhalingstechnieken zorgen er op hun beurt voor dat je ademhalingsspieren, waaronder je diafragma, versterken. Zo kun je makkelijker en dieper ademhalen. Het resultaat? Minder stress, meer energie, ontspanning en concentratie, én een verbeterde focus. Tijdens het sporten, maar ook in het dagelijks leven.

Persoonlijk kennismaken? Maak vandaag nog een afspraak.

Evelien

Sebastiaan