Accessory Work en Recovery: haal meer uit je dagelijkse leven, verbeter je sportieve prestaties.

Yogability is een in de Benelux geregistreerd merk. Het functionele trainingsconcept is gebaseerd op de 3 pijlers: mind, movement en breathwork. Het helpt je om jouw mobiliteit, flexibiliteit, balans en lichaamsbewustzijn te vergroten. Ook kun je met Yogability je (ademhalings)spieren versterken, sneller herstellen, meer focus creëren en je algehele ademhaling verbeteren.

Met een Yogability-serie voor alle niveaus maak jij je body en mind klaar voor diverse sporten, zoals hardlopen, atletiek, fitness, CrossFit, golf en/of weightlifting. Ook als je niet aan sport doet kun je met Yogability fitter worden. Zowel mentaal als fysiek. Ook leer je je beter ontspannen. Belangrijk: want juist die ontspanning draagt bij aan actief herstel en een betere nachtrust.

De Yogability-lessen zijn er in de varianten:
1. Accessory Work
2. Recovery

Bekijk waar Yogability wordt aangebodenWord  Yogability-instructeur en pas zelf het concept toe. Of maak eerst kennis met Yogability en neem deel aan de  Workshop Yogability.


Yogability Accessory Work

Met Yogability Accessory Work wordt iedere week aan een ander thema gewerkt, zoals schoudermobiliteit, heupmobiliteit, core strength, focus en meer. Ademhaling voor betere (sport)prestaties, balans en mindset zijn ook belangrijke aandachtsgebieden.

Yogability Recovery

Met Yogability Recovery werken we aan actief herstel. We nemen langer houdingen aan en doen oefeningen om bijvoorbeeld fascia, mobiliteit of flexibiliteit te trainen. Ook ademhalingstechnieken voor ontspanning, mindset en balans zijn onderdeel van Yogability Recovery-lessen.

goede-voornemens-fitter

Bekend van:

We delen graag onze ervaringen. Zo ook met de media. Een overzicht van nieuwsitems vind je op de pagina In de media.

Warming-up Flow
Zo’n 140 spieren worden hierbij betrokken

Mobiliteit
ROM wordt vergroot, met én zonder hulpmiddelen

Mindset
De manier van denken en de wijze waarop je naar jezelf en de wereld kijkt, vergroot het lichaamsbewustzijn

Ademhaling en ontspanning
Voor een fitter lichaam en geest: minder verzuring, optimalere diafragma-ademhaling

Balans
Houdingen en oefeningen om balans en stabiliteit te vergroten

Flexibiliteit
Houdingen uit de yogafilosofie, statisch en als een dynamische flow

Focus, mindset, mobiliteit en flexibiliteit

Yogability helpt fysieke prestaties te maximaliseren. Ook draagt het bij aan mentale én lichamelijke balans. In onze opleiding Yogability Trainer vertellen we je meer over.


Meld je aan voor de nieuwsbrief:

This is a success preview text.

This is a error preview text.