.1

LOCATIE BEPALEN

.2

VERZOEK INDIENEN

.3

Overeenkomst tekenen

.4

Betaling licentie

.5

VoltooiING REGISTRATIE

Informatie Yogability-licentie

Wanneer je je Yogability (Online) Level 1 hebt behaald, kun je een Yogability-licentie afnemen. Hiermee krijg je toegang tot onze community en exclusieve video’s en updates op educatief vlak. 

Locatiegebonden

De Yogability-licentie is locatiegebonden. Dit betekent dat je Yogability op het rooster mag zetten en geven op de locatie die je in jouw verzoek hebt vermeld. Heb je meerdere locaties waar je Yogability-lessen wilt geven? Neem dan even  contact op.

Gebruik merk en logo

Met een Yogability-licentie kun je binnen de Benelux het Yogability-handelsmerk gebruiken en Yogability aanbieden op één fysieke locatie. We promoten jouw locatie en website op onze website. Verder mag je gebruik maken van onze toolkit: tekst- en beeldmateriaal dat we beschikbaar stellen voor Yogability-licentiehouders, waaronder het Yogability-logo.

Kwaliteit

Om in aanmerking te komen voor een Yogability-licentie is een belangrijke voorwaarde dat de Yogability-lessen of één-op-één-begeleiding worden verzorgd door één of meerdere opgeleide Yogability-instructeurs. Zo voldoet de locatie aan een kwaliteitsstandaard en houden we de kwaliteit van het merk Yogability hoog. We bieden Yogability Level 1-opleidingen gedurende het gehele jaar aan.

Database & EDUCATIE

Yogability-licentiehouders krijgen toegang tot een exclusieve database met video’s van oefeningen, programmering (2 Yogability Accessory Work-lessen en 2 Yogability Recovery-lessen per 4 weken). Updates over lesstof en tips kun je hier ook vinden.

Kosten per jaar

De kosten van een Yogability-licentie zijn € 240 (ex. BTW) per jaar. Na een jaar is de licentie maandelijks opzegbaar. Een restitutie van de licentiekosten (met aftrek van de reeds afgenomen maanden) zal plaatsvinden.

Licentieverzoek indienen

Vul het formulier in en dien direct je licentieverzoek in.


Kosteloze licentie

De Yogability-licentie is kosteloos voor de volgende (publieke) non-profitorganisaties die een bijdrage leveren aan de maatschappij:

Brandweer

Politie

Defensie

Universiteiten

 

Hoger en middelbaar beroepsonderwijs

 

Zorginstellingen

 

Yogability hanteert als vereiste dat de Yogability-lessen of één-op-één-begeleiding verzorgd worden door een instructeur met een geldig Yogability-certificaat. Ook dient de licentieprocedure succesvol te zijn doorlopen.

Veelgestelde vragen

Wat betekent een Yogability-licentie?
  • Legaal gebruik van de naam Yogability en het Yogability-logo
  • Programmering: 2 Accessory Work en 2 Recovery-lesplannen per 4 weken
  • Toegang tot een database met extra oefeningen en video’s
  • Promotie vanuit Yogability.nl
  • Support vanuit Yogability (supervisie)
  • Besloten community (intervisie en jaarlijkse bijeenkomst)


Mogen er meer dan 1 licentiehouders in een gemeente zijn?

Ja, Yogability hanteert geen limiet voor wat betreft licentiehouders per gemeente.

Is Yogability een franchise-onderneming?

Nee, Yogability is geen franchise-onderneming.

Mag mijn stagiair of medewerker zonder Yogability-certificaat Yogability geven?

Yogability heeft als vereiste dat Yogability wordt aangeboden op één fysieke locatie.

Ik ben Yogability-instructeur, maar wil geen licentie. Kan dat?

Dat is geen probleem. Je mag jezelf Yogability-instructeur noemen gedurende een periode van 5 jaar na het behalen van je Yogability Level 1-certificaat of 3 jaar na het behalen van je Yogability Online Level 1-certificaat. 

Kan ik mijn eigen tarieven bepalen?

Ja, je bepaalt je eigen tarieven.


Welke middelen moet ik aanschaffen om te kunnen starten?

Dat bepaal je zelf. Je kunt al starten met slechts beperkte middelen, zoals yogablokken, matjes en of gewichtjes en elastieken.

Mag mijn stagiair of medewerker zonder Yogability-certificaat Yogability geven?

Als een stagiair of medewerker niet met succes tenminste Yogability (Online) Level 1 heeft afgerond, mag deze geen Yogability-lessen verzorgen. Ook niet onder supervisie of met begeleiding. Yogability wil kwaliteit bieden en eist daarom van licentiehouders dat aan de Yogability-standaarden wordt voldaan.