Mobility, Flexibility, Focus, Mindset & Breathing Techniques

Interactieve workshop met praktische handvatten die je direct in het dagelijkse leven kunt toepassen. Maar ook vóór, tijdens en na sport of beweging. De workshop duurt één dagdeel (ca. vier uur). De workshop wordt verzorgd door Evelien en Sebastiaan, auteurs van het boek: ‘Functional Yoga: fysiek en mentaal fit’.

Breathing Techniques

Ademhalingstechnieken die toegepast kunnen worden tijdens inspanning, voor ontspanning en herstel (recovery). Maar ook hoe met Yogability verzuring kan worden tegengegaan.

Mobility, Flexibility & Stability

Diverse stretchroutines, zoals warming-ups en pre-flows, post-flows en Yogability-flows voor rustdagen. Daarnaast de zin en onzin van rekken en strekken.

Focus & MIndset

Antwoord op de vraag waarom lichaamsbewustzijn, balans en focus belangrijk zijn. En hoe je dankzij Yogability een sterker lichaam en mentale balans kunt creëren. 

Movement

Informatie over hoe met Yogability meer bewegingsvrijheid kan worden gecreëerd. Waarom functional yoga een goede aanvulling is op diverse sporten, zoals CrossFit en golf.

Eerstvolgende workshop: 23 februari 2020 in Arnhem

Inhouse Workshop Reserveren

Een workshop bij jou op locatie? Dat kan! Yogability biedt inhouse workshops bij CrossFit-boxen, sportclubs, gyms en bedrijven vanaf 20 personen. In Nederland én België. Ook vinden de workshops bij ons op locatie in Arnhem plaats. Bekijk de agenda voor meer informatie.

Deze organisaties gingen je voor…

Maak ook het verschil voor jouw leden, klanten of werknemers

When you make a choice, you change the future.
– Deepak Chopra

Reserveer vandaag nog jouw Yogability-workshop!

Yogability verzorgt niet alleen workshops ‘Focus, Mindset, Breathing Techniques, Mobility & More’. Vanaf medio 2020 vinden ook de Yogability-instructeursopleidingen plaats. In-house, maar ook op locatie. 

Meer dan mobilitytraining of yoga alleen…

Fysieke & Mentale Fitheid

Vergroot je lichaamsbewustzijn, verbeter je ademhaling.