Mind
Movement
Breathwork

Interactieve workshop met praktische handvatten die je direct in het dagelijkse leven kunt toepassen. Maar ook vóór, tijdens en na sport of beweging. De workshop duurt één dagdeel (ca. vier uur). De workshop wordt verzorgd door Evelien en Sebastiaan, auteurs van het boek: ‘Functional Yoga: fysiek en mentaal fit’.

De workshop is toegankelijk voor iedereen: niet-sporters, sporters, mensen die nog nooit yoga hebben beoefend én yogi’s.


Breathwork

Ademhalingstechnieken die je kunt toepassen tijdens inspanning, voor ontspanning,  herstel (recovery) en meditatie. En ademhalingsoefeningen voor een betere nachtrust. Maar ook hoe met Yogability verzuring kan worden tegengegaan.

Mobility

Diverse stretchroutines, zoals warming-ups en pre-flows, post-flows en Yogability-flows voor rustdagen. Daarnaast de zin en onzin van rekken en strekken. En het verschil tussen mobiliteit en flexibiliteit.

Focus & MIndset

Antwoord op de vraag waarom lichaamsbewustzijn, balans en focus belangrijk zijn. En hoe je met Yogability een sterker lichaam en mentale balans kunt creëren. We gaan actief aan de slag met oefeningen en poses.

Movement

Informatie over hoe met Yogability meer bewegingsvrijheid kan worden gecreëerd. Waarom functional yoga een goede aanvulling is op dagelijkse activiteiten en sport, zoals hardlopen, fitness, roeien, voetbal, tennis, CrossFit en golf.

Inhouse Workshop Reserveren

Een workshop bij jou op locatie? Dat kan! Yogability biedt inhouse workshops bij CrossFit-boxen, sportclubs, gyms en bedrijven vanaf 20 personen. In Nederland én België.